Elise Schaap schittert in de trailer van dramafilm 'Mijn vader is een vliegtuig'

Elise Schaap schittert in de trailer van dramafilm 'Mijn vader is een vliegtuig'
21 juni 2021 om 09:01

Elise Schaap, Pierre Bokma en Maarten Heijmans stelen nu al de show in de trailer van Mijn vader is een vliegtuig (2021), de gloednieuwe Nederlandse dramafilm die vanaf september is te bewonderen op het witte doek.

Het leven van Eva (Schaap) loopt op rolletjes: ze heeft een mooi gezin, een succesvol bedrijf en binnenkort het huis van haar dromen. Maar als haar moeder overlijdt en ze haar vader weer ziet, begint ze nachtmerries te krijgen en komt ze achter geheimen over haar familie. Waarom is haar vader eigenlijk uit de ouderlijke macht gezet? Waarom bezocht haar moeder hem nog elk jaar zonder dat zij dit wist? Eva is vastberaden om achter de waarheid te komen.

Bekijk hier de trailer van Mijn vader is een vliegtuig:

Mijn vader is een vliegtuig is een verfilming van het gelijknamige boek van Antoinette Beumer en opent in september de 41e editie van het Nederlands Film Festival. De dramafilm is tevens geregisseerd door schrijfster Beumer. Zij regisseerde eerder de films Soof (2013) en Loft (2010).

Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot

Mijn vader is een vliegtuig draait vanaf donderdag 30 september in de bioscoop.

Mijn vader is een vliegtuig (2021)
De bijna veertigjarige Eva lijkt alles te hebben: een mooi gezin, een succesvol bedrijf, en binnenkort het huis van haar dromen.
Beeld: Still 'Mijn vader is een vliegtuig' via Filmdepot
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopMijn vader is een vliegtuig (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws