Netflix deelt de eerste beelden van Deense thrillerserie 'Kastanjemanden'

Netflix deelt de eerste beelden van Deense thrillerserie 'Kastanjemanden'
21 juni 2021 om 09:41

Netflix komt binnenkort met een gloednieuwe thrillerserie uit Denemarken: Kastanjemanden (2021), gebaseerd op het gelijknamige boek van Søren Sveistrup. De eerste eigenaardige teaser is nu te zien.

Het lichaam van een jonge vrouw die bruut is vermoord wordt aangetroffen in een speeltuin. Een van haar handen ontbreekt en er hangt een klein mannetje boven haar, gemaakt van kastanjes. Helaas blijft het hier niet bij en worden steeds meer lichamen met de mannetjes ernaast gevonden…

Bekijk hier de teaser van Kastanjemanden:

De serie is gemaakt door dezelfde makers als van Forbrydelsen (2007–2012). De hoofdrollen worden gespeeld door Esben Dalgaard Andersen, Morten Brovn, Danica Curcic, Line Falcon en Mikkel Boe Følsgaard. De thrillerserie wordt geregisseerd door Kasper Barfoed, die eerder Sommeren '92 (2015) maakte, en Mikkel Serup.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Kastanjemanden is vanaf komend najaar te zien op Netflix. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Kastanjemanden (2021)
Een jonge vrouw wordt bruut vermoord aangetroffen in een speeltuin in Kopenhagen en een van haar handen ontbreekt.
Beeld: Still 'Kastanjemanden' via Netflix / YouTube
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sKastanjemanden (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws