Verschillende titels van Warner Bros. opnieuw uitgesteld

Verschillende titels van Warner Bros. opnieuw uitgesteld

Verschillende films van Warner Bros. zijn uitgesteld. Een van de belangrijkste titels Dune (2021) schuift drie weken op. De releasedatum is nu op 22 oktober gesteld en is dan zowel in de bioscoop als op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max te bekijken.

In Dune, van regisseur Denis Villeneuve, spelen Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac en Josh Brolin. De wereldpremière zal buiten de competitie plaatsvinden op het 78e Internationale Filmfestival van Venetië op 3 september. Op de nieuwe datum zal Dune openen tegenover Edgar Wrights Last Night in Soho (2021) van Focus Features en Wes Andersons The French Dispatch (2021), waarin ook Chalamet een hoofdrol heeft.

Gelukkig hoeven we in Nederland niet zo lang te wachten. De film is hier al vanaf 16 september in de bioscoop te zien. De nieuwe remake van de film is geregisseerd door Denis Villeneuve. De laatste remake stamt uit 1984 van regisseur David Lynch.

Andere titels die zijn uitgesteld zijn de Bond-film No Time to Die (2021) die gepland staat voor 8 oktober. Een bewuste keuze, zodat het publiek eerst de tijd heeft om deze film te gaan zien. In Nederland staat de film gepland voor 30 september. De nieuwe sci-fi avonturenfilm van Clint Eastwood, Cry Macho (2021) is eerder te zien en wel op 17 september. In Nederland is de film vanaf 28 oktober te zien. En tenslotte is de Sopranos prequel, The Many Saints of Newark (2021), te zien vanaf 1 oktober. In Nederland is de film vanaf 11 november te zien.

Dune (2021)
8.0
Bewerking van Frank Herberts sciencefictionroman. 'Dune' vertelt het mythische heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd.
Beeld: Still 'Dune'via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsDune (2021)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws