Scarlett Johansson leidt een gevangenisontsnapping in een nieuwe clip van 'Black Widow'

Scarlett Johansson leidt een gevangenisontsnapping in een nieuwe clip van 'Black Widow'

Al een jaar lang maakt Marvel Studios ons warm met beelden van Black Widow (2021) en zelfs met de releasedatum in zicht is daar nog steeds geen eind aan gekomen. Op de nieuwste beelden zien we hoe Black Widow, Natasha Romanoff gespeeld door Scarlett Johansson, haar vriend Red Guardian, David Harbour, bijstaat in het ontsnappen uit de gevangenis. Bekijk de video hieronder.

Het uren aftellen is begonnen, want na een vertraging van bijna anderhalf jaar gaat Black Widow morgen in première in de bioscoop. De film werd al die tijd bewaard voor een bioscooprelease, want zeg nou zelf: een Marvel-film móet je in de bioscoop zien. Regisseur Cate Shortland vertelt dat de muziek en het geluid speciaal voor grote zalen zijn gecreëerd, maar wel op de voorwaarde dat de film in een veilige omgeving bekeken kan worden.

Ondanks het lange wachten verwacht men niet dat de animo voor deze nieuwe Marvel-film minder is geworden. Sterker nog, in de Verenigde Staten wordt dit weekend een omzet van tussen de 80 en 90 miljoen dollar verwacht voor Black Widow. Er wordt zelfs al gespeculeerd over een vervolgfilm; Shortland verklaart dat Black Widow naar haar mening met meer mensen een appeltje te schillen heeft dan in deze film te zien is.

Black Widow is vanaf morgen, woensdag 7 juli, te zien in de bioscoop.

Black Widow (2021)
6.7
Vanaf haar geboorte is Natasha Romanoff toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente.
Beeld: Still 'Black Widow' via TMDb
Tekst: Marvel Entertainment

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopBlack Widow (2021)

Meer video's

Meer video's

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws