'Black Widow' met Scarlett Johansson vanaf vandaag tegen extra betaling te zien op Disney+

'Black Widow' met Scarlett Johansson vanaf vandaag tegen extra betaling te zien op Disney+

Sinds eergisteren kun je Black Widow (2021) na anderhalf jaar vertraging eindelijk in de bioscoop bewonderen. Ben je in de tussentijd erg gehecht geraakt aan je eigen bank, of zit je weer gedwongen in quarantaine? Geen zorgen: de film is vanaf vandaag ook via Disney+ te bekijken.

Voor die VIP-toegang vanuit je eigen huiskamer moet je wel wat bijbetalen. Naast de reguliere kosten voor je Disney+-abbonement vraagt de streamingsdienst nog eens €21,99 extra voor de exclusieve toegang tot Black Widow. Je kunt de film dan wel zo vaak als je wil bekijken.

De hoofdrol in Black Widow wordt gespeeld door Scarlett Johansson en daarnaast spelen onder andere ook Florence Pugh, Rachel Weisz, William Hurt en David Harbour mee. De film werd geregisseerd door Cate Shortland en het scenario komt uit de pen van Eric Pearson, Jac Schaeffer en Ned Benson.

Black Widow (2021)
6.7
Vanaf haar geboorte is Natasha Romanoff toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente.

Black Widow is vanaf vandaag tegen extra betaling te zien op Disney+. Zie je de film toch liever op het witte doek? Hij draait ook in meer dan 80 bioscopen in Nederland. Op deze pagina kun je vinden waar en wanneer de actiefilm bij jou in de buurt te zien is.

Beeld: Still 'Black Widow' via TMDb
Tekst: Disney+

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Disney+Black Widow (2021)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws