De makers van 'Virgin River' plannen een overleden personage terug te brengen in eventueel vervolgseizoen

De makers van 'Virgin River' plannen een overleden personage terug te brengen in eventueel vervolgseizoen
19 juli 2021 om 12:51

De makers van Virgin River (2019– ) zijn van plan een van de overleden personages terug te brengen op het scherm in seizoen 4. De acteur in kwestie maakt dit nieuws zelf bekend.

Let op: dit artikel bevat spoilers over seizoen 3 van Virgin River.

Het derde seizoen van Virgin River is sinds anderhalve week te zien op Netflix. Het nieuwe seizoen gaat verder waar seizoen 2 stopte, zo'n drie weken na het ongeluk, waarin we zien dat Jack in orde is.

Lynda Boyd te zien als Lily in de serie, heeft onthuld dat ze terug zal keren in seizoen 4. Althans dat zijn de plannen. Dit is op z'n minst opvallend aangezien haar personage tot een triest einde kwam in de laatste afleveringen van seizoen 3. Kort nadat Lily haar goede vrienden op de hoogte bracht van haar kankerdiagnose, kwam ze aan deze ziekte te overlijden. De makers van de serie brachten Boyd er toen direct van op de hoogte dat het plan is Lily terug te brengen via flashbacks. Boyd liet eerder al weten dat ze de bewuste scène waarin Lily haar naasten vertelt over de diagnose, een heel moeilijke scène vond.

Er liggen nog geen concrete plannen op tafel voor seizoen 4, maar er wordt wel over gesproken en na het succes van de eerdere seizoenen kan een volgend seizoen haast niet uitblijven. We weten nu in ieder geval dat we Lily terug kunnen verwachten in flashbacks als het aan de makers ligt.

Virgin River (2019– )
7.4
Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
Beeld: Still 'Virgin River' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixVirgin River (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws