Netflix deelt aangrijpende trailer van nieuwe spannende Franse dramaserie 'Disparu à jamais'

Netflix deelt aangrijpende trailer van nieuwe spannende Franse dramaserie 'Disparu à jamais'
20 juli 2021 om 16:11

Netflix komt met een nieuwe spannende dramaserie, en deelt zojuist de eerste trailer. Disparu à jamais (2021) gaat over een man die na het verdwijnen van zijn nieuwe liefde een groot en schokkend geheim ontdekt dat alles aan het wankelen brengt.

Guillaume Lucchesi verloor door een tragische en dodelijke gebeurtenis de twee mensen van wie hij het meeste hield: zijn eerste liefde Sonio en zijn broer Fred. Inmiddels is hij tien jaar verder, en heeft hij zijn traumatische verleden achter zich gelaten. Hij heeft een nieuwe liefde, Judith, en alles lijkt goed te gaan. Totdat Judith plotseling verdwijnt. Ze is onvindbaar, en niemand lijkt haar te kennen. Om achter de waarheid over Judith te komen, moet hij ook alle geheimen die zijn familie en vrienden voor hem verborgen hielden onder ogen komen. En dat is behoorlijk schokkend.

Bekijk de spannende trailer van de serie hier:

De serie is bedacht door David Elkaïm en Vincent Poymiro en werd geregisseerd door Juan Carlos Medina. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige thriller van schrijver Harlan Coben. De hoofdrollen in Disparu à jamais worden gespeeld door Finnegan Oldfield, Nailia Harzoune, Guillaume Gouix, Nicolas Duvauchelle en Garance Marillier.

Disparu à jamais (2021)
Guillaume Lucchesi heeft een streep gezet onder de verschrikkelijke tragedie die de twee mensen waar hij het meest van hield het leven kostte:

Disparu à jamais is vanaf 13 augustus te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar wat er binnenkort nog meer op Netflix verschijnt? Ons volledige overzicht vind je hier.

Beeld: Still 'Disparu à jamais' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sDisparu à jamais (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws