Vanaf vandaag te zien op Netflix: de dramafilm over sociale media 'Ingrid Goes West'

Vanaf vandaag te zien op Netflix: de dramafilm over sociale media 'Ingrid Goes West'
21 juli 2021 om 10:29

Ingrid Goes West (2017) maakte een goede start. De film ging in 2017 in première op het Sundance Film Festival en won de Waldo Salt Screenwriting Award, een belangrijke prijs die elk jaar uitgereikt wordt. De film werd daarna in het bijzonder geprezen voor zijn duistere thema, zijn goede script en zijn humor. Vanaf vandaag kun je dat zelf beoordelen, waar je maar wilt, want Ingrid Goes West is te zien op Netflix.

Ingrid Thornburn is een social media stalker die geobsedeerd raakt met het leven van de beroemde Instagram-influencer Taylor Sloane. Ingrid verhuist naar Los Angeles en weet bevriend te raken met Taylor om zich zo in haar boho-chique leven te mengen. Wat begint als een vriendschap, draait uit op een meest vreemde en uiterst donkere situatie.

Bekijk hier de trailer:

Aubrey Plaza is te zien als Ingrid en Elizabeth Olsen vertolkt de rol van Taylor. Daarnaast spelen O'Shea Jackson, Wyatt Russell en Pim Klementieff ook rollen in de film. Ingrid Goes West is geregisseerd door Matt Spicer; dit is zijn eerste speelfilm. Eerder regisseerde hij wel al de mini-serie Thats What She Said.

Ingrid Goes West is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Ingrid Goes West (2017)
6.6
Wanneer een chronische socialmediastalker vrijkomt uit een inrichting, wil ze bevriend raken met een Instagram-ster in L.A., maar haar plan neemt een donkere wending.
Beeld: Still 'Ingrid Goes West' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sIngrid Goes West (2017)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws