Netflix geeft ons een kijkje achter de schermen bij 'The Last Letter from Your Lover'

Netflix geeft ons een kijkje achter de schermen bij 'The Last Letter from Your Lover'
25 juli 2021 om 16:55

Sinds afgelopen vrijdag is de nieuwe Netflix-film The Last Letter from Your Lover (2021) te zien op de streamingdienst. Het is een romantische film met in de hoofdrol Shailene Woodley en Felicity Jones, over de liefdeslevens van twee vrouwen wiens verhalen uiteindelijk bijeen komen. Netflix geeft ons een korte blik op hoe het er achter de schermen aan toe ging.

Net als in de meeste achter de schermen video's, valt vooral de enorme stilte tijdens het filmen op. Het geeft toch een heel ander gevoel, zo zonder muziek. Verder lijkt het erop dat het de acteurs redelijk voor de wind ging. Wees niet bang de video bevat geen spoilers!

Gisteren lieten de makers ons in een korte clip via Instagram ook al zien hoe de prachtige kostuums van het hoofdpersonage Jennifer, tot stand zijn gekomen, van de schetstafel naar aan het lijf.

The Last Letter from Your Lover is geregisseerd door Augustine Frizzell en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes. De film werd van een boek omgezet naar een verhaal voor film door Nick Payne en Esta Spalding. Hoofdrolspelers Jones en Woodley hebben beide ook een aandeel als producenten.

The Last Letter from Your Lover is nu beschikbaar op Netflix.

The Last Letter from Your Lover (2021)
6.7
De jonge journaliste Ellie uit Londen stuit in de archieven op een reeks brieven. De brieven gaan over een romance tussen Jennifer Stirling en Anthony O'Hare, die plaatsvond in de jaren 60.
Beeld: Still 'The Last Letter of Your Lover' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Last Letter from Your Lover (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws