Eerste mysterieuze teaser te zien van 'The Sinner' seizoen 4

Eerste mysterieuze teaser te zien van 'The Sinner' seizoen 4
26 juli 2021 om 09:24

Rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) is terug in de eerste teaser van het vierde seizoen van The Sinner (2017– ). In de eerste beelden is te zien hoe een nieuw mysterie de rechercheur bereikt.

Waar in de vorige seizoenen voornamelijk één personage centraal stond dat Ambrose onderzocht, lijken in het vierde seizoen meer castleden naar de voorgrond te treden. Ambrose is nu met pensioen maar geniet nog steeds na van die ene zaak in seizoen 3. Hij vertrekt met zijn partner Sonya (Jessica Hecht) voor een welverdiende vakantie naar Hanover Island. Hier krijgt hij echter geen kans om bij te komen als een onverwachte tragedie zich voordoet. Ambrose moet helpen bij het onderzoek wat leidt tot een nieuw mysterie.

Bekijk hier de eerste teaser van The Sinner seizoen 4:

Naast de bekende castleden voegen zoals we gewend zijn een hele reeks nieuwe namen zich bij het aankomende seizoen. Zo kruipt Frances Fisher in de huid van Meg Muldoon, neemt Alice Kremelberg de rol van Percy Muldoon op zich, Michael Mosley is Colin Muldoon en Neal Huff speelt Sean Muldoon. Ook Cincy Cheung en Ronin Wong komen voorbij.

Een Nederlandse releasedatum is vooralsnog niet bekend. Het vierde seizoen start in de VS al in oktober, maar wanneer deze vervolgens hier op Netflix verschijnt, is nog onbekend. Het is goed mogelijk dat dit nog voor het einde van het jaar is. Seizoen 1 tot en met 3 van The Sinner zijn nu te zien op Netflix.

The Sinner (2017– )
7.9
Een jonge moeder wordt plotseling overvallen door een vlaag van woede waardoor ze een aantal gewelddadige daden pleegt.
Beeld: Still 'The Sinner' via EW / USA Network / Michael Thompson
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sThe Sinner (2017– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws