'Queen of the South'-fans starten petitie voor een spin-off van de populaire serie

'Queen of the South'-fans starten petitie voor een spin-off van de populaire serie
26 juli 2021 om 10:01

In de VS is hitserie Queen of the South (2016–2021) inmiddels tot een einde gekomen. Doordat er geen zesde seizoen meer komt, vallen fans nu in een zwart gat na de finale van seizoen 5. Middels een petitie hopen ze de makers op te roepen tot een spin-off, namelijk over Devon Finch (Jamie Hector).

Devon Finch is een van de belangrijkste antagonisten in de serie. Zonder al te veel weg te geven over het slotseizoen, krijgt Devon een belangrijke rol in de laatste afleveringen. Precies om die reden hopen fans dat de makers van Queen of the South zijn verhaal verder willen ontwikkelen in een spin-off.

[Tweet verwijderd]

De oproep van de fans komt vooral voort uit het feit dat er nu toch geen zesde seizoen meer aankomt van de populaire serie. Als er dan ook al geen seizoen 6 komt, laat dan een spin-off komen over Devon, is de gedachtegang van de fans. Op Reddit omschrijft fan Richard Angelo waarom ze zo graag een spin-off over dit personage zien.

Queen of the South was een geweldige serie, maar het meest intrigerende personage is ongetwijfeld Devon Finch. Het wordt voortdurend vermeld dat zijn opkomst in de georganiseerde misdaadwereld legendarisch was. Zijn bijrol in de serie doet hem geen recht aan de reputatie en de angst die hij zelfs bij sommige kartelleden afdwingt.

Seriemaker Dailyn Rodriguez heeft nog niet gereageerd op de petitie, maar deed al eerder een boekje open over dit personage:

Eén van de redenen waarom we Devon Finch nooit hebben laten vermoorden, was de mogelijkheid op een zesde seizoen. Nadat duidelijk werd dat er géén seizoen 6 ging komen, hebben we besloten om geen slapende honden wakker te maken.

Het is nog niet bekend wanneer seizoen 5 van Queen of the South in Nederland op Netflix verschijnt.

Queen of the South (2016–2021)
8.0
Teresa vlucht uit Mexico als haar vriend, een drug-runner, wordt vermoord. Ze gaat in Spanje wonen en wil daar de grootste drugssmokkelaar worden en zo de moord op haar geliefde wreken.
Beeld: Still 'Queen of the South' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixQueen of the South (2016–2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws