Opnames gestart van Marvel-film 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

Opnames gestart van Marvel-film 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

Regisseur Peyton Reed kondigt op Twitter de start aan van de opnames van Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023), het vervolg op Ant-Man and the Wasp (2018) en de nieuwste film in Marvels fase 4.

Reed, die tevens Ant-Man and the Wasp regisseerde, keert terug voor de regie van het vervolg en deelt online een eerste foto vanaf de set. Hierop is de angstaanjagende knuffel van Cassie (Scotts/Ant-Mans dochter) te zien. De dochter keert dus terug in de nieuwe film, maar omdat ze nu een stukje ouder is wordt ze niet meer gespeeld door Abby Ryder Fortson, maar door Kathryn Newton.

Daarnaast zijn natuurlijk Paul Rudd en Evangeline Lilly weer te zien als het superheldenduo dat zich kan verkleinen tot het formaat van een mier en een wesp. Ook Michael Douglas en Michelle Pfeiffer nemen hun rollen als Hank Pym en Janet Van Dyne weer op zich. Nieuw is Jonathan Majors, die in Quantumania hoogstwaarschijnlijk de rol van de schurk Kang the Conquerer op zich neemt.

Hoewel de opnames nu al beginnen, moeten we nog even geduld hebben voor we van het eindresultaat kunnen genieten. Ant-Man and the Wasp: Quantumania draait namelijk pas vanaf februari 2023 in de bioscoop.

Beeld: Still 'Ant-Man and the Wasp' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsAnt-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws