Netflix cast 'The Sinner'-acteur Matt Bomer voor nieuwe thrillerserie 'Echoes' van '13 Reasons Why'-maker

Netflix cast 'The Sinner'-acteur Matt Bomer voor nieuwe thrillerserie 'Echoes' van '13 Reasons Why'-maker
30 juli 2021 om 11:44

Matt Bomer is door Netflix gecast voor de hoofdrol in Echoes, een gloednieuwe miniserie van de maker van 13 Reasons Why (2017–2020), Brian Yorkey. Bomer speelt tegenover Michelle Monaghan, die de vrouwelijke hoofdrol op zich zal nemen.

De mysterieuze thrillerserie volgt de identieke tweeling Leni en Gina. Zonder dat anderen het weten, hebben zij van levens gewisseld. Hierdoor leven ze een dubbel leven terwijl ze langzaam volwassen worden. Ze hebben alles twee keer: een huis, een man en zelfs een kind. Ondanks de leugens verloopt alles echter prima. Tot een van de zussen op een dag verdwijnt en de wereld die de twee samen hebben opgebouwd, uit elkaar valt.

Bomer neemt de rol van Jack Beck op zich, Leni's man. Hij is charismatisch, een liefhebbende vader en een waardevol lid van de gemeenschap die een succesvolle dierenartsenpraktijk en paardenboerderij runt op het land dat al generaties lang in zijn familie is. Wanneer zijn vrouw op mysterieuze wijze verdwijnt, is het Jack die het meest te verliezen heeft als haar geheime leven uitkomt.

Bomer kennen we door zijn rol in het derde seizoen van The Sinner (2017– ) en als Larry Trainor in Doom Patrol (2019– ). Ook speelde hij mee in American Horror Story (2011– ) en werd hij genomineerd voor een Emmy voor zijn optreden in The Normal Heart (2014).

Het is nog niet bekend wanneer de opnames starten en wanneer Echoes op Netflix te zien zal zijn.

Echoes
Zonder dat anderen het weten, wisselt de identieke tweeling Leni en Gina van levens. Hierdoor leven ze een dubbel leven terwijl ze langzaam volwassen worden.
Beeld: Still 'The Nice Guys' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixEchoes

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws