Nieuw op Netflix: Jean-Claude Van Damme in actiefilm 'Le Dernier Mercenaire'

Nieuw op Netflix: Jean-Claude Van Damme in actiefilm 'Le Dernier Mercenaire'
30 juli 2021 om 13:10

De voormalig geheim agent Richard Brumère (Jean-Claude Van Damme) moet in Le Dernier Mercenaire (2021) halsoverkop terug naar Frankrijk wanneer zijn zoon ten onrechte wordt beschuldigd van wapen- en drugshandel. De Franse actiekomedie is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Richard heeft geen contact met zijn zoon, maar als hij in de Franse gevangenis belandt, voelt de voormalige agent zich geroepen om zijn zoon te helpen. Hij is genoodzaakt oude contacten om hulp te vragen om zijn zoon te redden uit de benarde situatie. Alsof dat nog niet erg genoeg is, moet Richard zijn zoon nog vertellen dat hij zijn vader is.

Bekijk hier de trailer van Le Dernier Mercenaire:

Naast Van Damme worden de overige hoofdrollen gespeeld door Alban Ivanov, Assa Sylla, Samir Decazza, Patrick Timsit, Eric Judor en Miou-Miou. De actiekomedie is geregisseerd door David Charhon en is onderdeel van een reeks Franse Netflix Originals die binnenkort naar de streamingdienst komen.

Le Dernier Mercenaire is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Le Dernier Mercenaire (2021)
5.3
Een mysterieuze voormalig geheim agent moet terugkeren naar Frankrijk wanneer zijn zoon wordt beschuldigd van wapen- en drugshandel.
Beeld: Still 'Le Dernier Mercenaire' via Netflix / Alois Maille

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLe Dernier Mercenaire (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws