A24 deelt onheilspellende trailer van mysterieuze IJslandse dramafilm 'Lamb'

A24 deelt onheilspellende trailer van mysterieuze IJslandse dramafilm 'Lamb'
30 juli 2021 om 16:02

De eerste trailer van de IJslandse film Lamb (2021) is nu te zien. De spannende, mysterieuze dramafilm van Valdiman Jóhannsson ging eerder deze maand in première op het filmfestival van Cannes.

Lamb gaat over Maria en Ingvar, een koppel dat in IJsland op een mooie en erg afgelegen boerderij woont. Daar houden ze schapen. Als er een mysterieus lammetje geboren wordt, besluiten ze het te houden en bovendien op te voeden als hun eigen kind. Als een echt mensje van vlees en bloed. Het idee van het hebben van een gezin maakt het stel gelukkig, maar ze verliezen de realiteit steeds verder uit het oog…

Kijk de intrigerende trailer van de film hier:

De dramafilm is het speelfilmdebuut van regisseur Valdimar Jóhannsson en het scenario werd geschreven door de IJslandse scriptschrijver Sjón. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Noomi Rapace (The Girl With the Dragon Tattoo), Hilmir Gudnason en Björn Hlynur Haraldsson.

Lamb (2021)
6.6
Het IJslandse koppel, Maria (Noomi Rapace) en haar man Ingvar (Hilmir Gudnason), woont samen met hun schapen op een mooie maar zeer afgelegen boerderij.

Lamb is naar verwachting later dit jaar in Nederland in de bioscoop te zien.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Lamb' via TMDb
Tekst: A24

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's FilmsLamb (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws