Opnames van Netflix-film 'The School for Good and Evil' met Charlize Theron afgerond

Opnames van Netflix-film 'The School for Good and Evil' met Charlize Theron afgerond
1 augustus 2021 om 11:36

De opnames van The School for Good and Evil zijn in januari in gang gezet in Noord-Ierland, waarvan een groot deel in de Belfast Harbour Studios en de Loop Film Studios. Het filmen zou meer dan 7 maanden in beslag nemen, maar de productie lijkt voorspoedig te zijn verlopen, want de opnames zijn nu al afgerond.

In mei kregen we al een voorproefje door middel van een kijkje achter de schermen. Netflix trakteerde ons hierop ter ere van het virtuele evenement Geek Week. Er werd in de media over gesproken als de mogelijk volgende grote Netflixhit, mede door de cast die aan dit project verbonden is waaronder Charlize Theron, Kerry Washington, Laurence Fishburn en Michelle Yeoh.

The School for Good and Evil, geregisseerd door Paul Feig, richt zich op jongeren en is gebaseerd op Soman Chainani's gelijknamige boek. De film gaat over de twee vriendinnen, Sophie en Agatha, die gekidnapt worden en naar de School for Good and Evil worden gebracht. Ze zoeken een manier om te ontsnappen en terug naar huis te keren. De gebeurtenissen stellen hun vriendschap stevig op de proef.

Het verhaal is voor de film aangepast door scenaristen David Magee, Laura Solon, Malia Scotch Marmo en ook Chainani wordt hierbij betrokken. Universal Pictures won jaren geleden de rechten van het boek op een veiling, maar later kwam het project toch bij Netflix terecht.

The School for Good and Evil wordt in 2022 op Netflix verwacht.

The School for Good and Evil
Doodgewone jongens en meiden gaan naar de School for Good and Evil om opgeleid te worden tot sprookjesfiguren.
Beeld: Still 'The School for Good and Evil' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe School for Good and Evil

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws