Seizoen 2 van 'Outer Banks' maakt eerbetoon aan overleden castlid Carol Sutton

Seizoen 2 van 'Outer Banks' maakt eerbetoon aan overleden castlid Carol Sutton
2 augustus 2021 om 11:20

"In loving memory of Carol Sutton," met die tekst sluit de zesde aflevering van het tweede seizoen van Outer Banks (2020– ) af. Maar wie is Carol Sutton eigenlijk? Deze tekst blijkt een eerbetoon te zijn voor de Amerikaanse actrice die Pope's oma Memaw speelde.

Sutton overleed tijdens de opnames van het tweede seizoen, in december 2020. De actrice is 76 jaar oud geworden en overleed aan de gevolgen van een coronabesmetting. Ze bracht haar laatste maanden door in de Touro-kliniek waar ze werd behandeld voor het virus.

Outer Banks (2020– )
7.6
'Outer Banks' is een verhaal over volwassen worden en volgt een hechte groep tieners (de Pogues) in het kustgebied van North Carolina.

In het tweede seizoen komt Sutton dus nog even voorbij. Pope (Jonathan Daviss) gaat namelijks langs bij Memaw om meer te leren over de sleutel die mysterieus aan zijn familie is verbonden. In het begin is de oma nog terughoudend over het geheim van de sleutel, maar dan onthult ze van wie deze was. Ze heeft jarenlang het familiegeheim bewaard.

Naast haar rol in Outer Banks was Sutton ook te zien in films als Steel Magnolias (1989), Ray (2004) en The Last Exorcism (2010). LaToya Cantrell, de burgemeester van New Orleans waar Sutton vandaan komt en is overleden, eert de actrice op Twitter.

Beeld: Still 'Outer Banks' via Netflix / Jackson Lee Davis
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixOuter Banks (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws