Winactie All the Money in the World

Win een prijzenpakket!


8 januari 2018 om 10:27
Winactie All the Money in the World

All the Money in the World vertelt het verhaal van oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer), de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen. Wanhopig om haar zoon te redden besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden...

All the Money in the World is vanaf donderdag 11 januari in de Nederlandse bioscopen te zien. Lees onderaan deze pagina hoe je een prijzenpakket kunt winnen!

Prijzenpakket winnen

Winactie

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om kans te maken op een prijzenpakket met daarin twee bioscoopkaarten en de filmeditie van het boek! We verloten vijf prijzenpakketten. Laat onderaan de pagina weten waarom jij graag zou willen winnen en wie weet kun jij volgende week genieten van deze film!

De actie loopt t/m 14 januari, de winnaars krijgen hierna bericht van ons.

Deze winactie is afgelopen, het is niet meer mogelijk deel te nemen. We nemen zo snel mogelijk contact op met de winnaars!

Reacties

ReactiesMeer nieuwsberichten en winacties

Bekijk meer recente nieuwsberichten

Win een prijzenpakket!

Win een prijzenpakket! Doe mee aan de winactie en maak kans op prijzen van How to Train Your Dragon 3!

Nog 1 dag en 23 uur

Films op tv de komende dagen