Netflix deelt langverwachte trailer van laatste seizoen 'La casa de papel'

Netflix deelt langverwachte trailer van laatste seizoen 'La casa de papel'
2 augustus 2021 om 16:26

Er werd lang naar uitgekeken, maar nu is het zover: de eerste trailer van La casa de papel (2017– ) seizoen 5 is verschenen. De bende gaat door moeilijke tijden en ervaart moeilijke momenten. Ze moeten alles op alles zetten om staande te blijven. Het is te hopen dat ze hun krachten nog één keer kunnen bundelen om nog één keer aan te vallen.

La casa de papel is een populaire serie op Netflix die niets weg heeft van Hollywood en daardoor als nieuw en verfrissend ervaren wordt. Het is de meest bekeken niet-Engelstalige serie op de streamingdienst. In dit laatste deel zien we hoe de bende al meer dan 100 uur opgesloten zit in de Spaanse bank. Ze hebben Lisbon kunnen bevrijden, maar het verlies van een groepslid zit ze niet lekker. Sierra heeft De Professor gevangen genomen en voor de eerste keer in de geschiedenis hebben ze geen oplossing. Alsof dit nog niet erg genoeg is, komen ze ook nog eens oog in oog te staan met hun machtigste vijand. Hun roof verandert langzaamaan in een oorlog.

Dit laatste seizoen van La casa de papel wordt opgesplitst in twee delen. De eerste 5 afleveringen zullen vanaf 3 september te zien zijn op Netflix. De volgende 3 afleveringen volgen op 3 december.

Netflix deelt langverwachte trailer van laatste seizoen 'La casa de papel'
La casa de papel (2017– )
8.3
In 'La casa de papel' (Money Heist) sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje.
Beeld: Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sLa casa de papel (2017– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws