Netflix onthult de langverwachte releasedatum van 'Chesapeake Shores' seizoen 5

Netflix onthult de langverwachte releasedatum van 'Chesapeake Shores' seizoen 5
5 augustus 2021 om 12:41

Hoewel we in Nederland vaak wat langer moeten wachten op nieuwe series uit de VS, heeft Netflix nu goed nieuws. Het nieuwe seizoen van de populaire dramaserie Chesapeake Shores (2016– ) start hier namelijk een dag na de première in de VS met wekelijkse afleveringen.

En dat is al heel snel. 15 augustus start namelijk het vijfde seizoen in de VS, waarna hier op 16 augustus de eerste aflevering verschijnt. Al over zo'n anderhalve week is het dus zover.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Het nieuwe seizoen gaat verder vanaf de cliffhanger in seizoen 4. "Dat was een afscheidskus, of niet?" klinkt het in de eerste teaser. Hoewel de liefde tot nu toe alles bleek te overwinnen, ziet het er nu minder rooskleurig uit voor het koppel. Daarnaast is een bruiloft aanstaande in het nieuwe seizoen en is er een baby op komst.

Bekijk hier de teaser van Chesapeake Shores seizoen 5:

Helaas moeten we in het nieuwe seizoen ook afscheid nemen van een belangrijk personage. Trace Riley verlaat de serie namelijk in de loop van seizoen 5. "De verhaallijn van zijn personage zal vroeg in seizoen vijf eindigen," klonk het vanuit Hallmark.

De eerste aflevering van Chesapeake Shores seizoen 5 is vanaf 16 augustus te zien op Netflix. Elke week verschijnt vervolgens een nieuwe aflevering. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Chesapeake Shores (2016– )
7.5
Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.
Beeld: Still 'Chesapeake Shores' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixChesapeake Shores (2016– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws