Vierde seizoen van 'Cobra Kai' vanaf december te zien op Netflix

Vierde seizoen van 'Cobra Kai' vanaf december te zien op Netflix
5 augustus 2021 om 17:10

Aan de hand van een gloednieuwe video onthult Netflix wanneer we kunnen gaan genieten van het nieuwe seizoen van de populaire serie Cobra Kai (2018– ). Vanaf december is het eindelijk zover.

In de nieuwe video krijgen we een promo te zien van All Valley-karatetoernooi. "Het is niet zomaar een toernooi, het is een gevecht om de ziel van de vallei," schrijft de streamingdienst erbij. Hoewel een precieze datum nog even uitblijft, verschijnt aan het eind van de video de langverwachte woorden "vanaf december" in beeld.

Bekijk hier de nieuwe teaser van Cobra Kai seizoen 4:

Onlangs onthulde Netflix via een eerste teaser dat Terry Silver, de slechterik in The Karate Kid, Part III (1989), terugkeert in het nieuwe seizoen. De slechterik wordt wederom gespeeld door Thomas Ian Griffith, die hem ook speelde in 1989.

Cobra Kai seizoen 4 is vanaf december te zien op Netflix. Een precieze datum is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Cobra Kai (2018– )
8.6
'Cobra Kai' speelt zich 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karatetournooi in 1984 af. Johnny Lawrence is op zoek naar verlossing enstaat op het punt zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen.
Beeld: Still 'Cobra Kai' via Netflix / Curtis Bonds Baker
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sCobra Kai (2018– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws