Netflix onthult de releasedatum van Halle Berry's 'Bruised'

Netflix onthult de releasedatum van Halle Berry's 'Bruised'

Actrice Halle Berry gooit het over een andere boeg en regisseert voor de eerste keer een film: Bruised (2020). Met deze nieuwe carrière in zicht, hoeven we nog geen afscheid te nemen van Berry als actrice, want ze zal ook de hoofdrol in deze nieuwe film vertolken. Bruised is vanaf deze herfst te zien op Netflix.

Bruised zou in eerste instantie geregisseerd worden door Nick Cassavetes, bekend van The Notebook (2004) met in de hoofdrol Blake Lively, uiteindelijk nam Berry zowel de regie als de hoofdrol over.

De film gaat over Jackie Justice, een mixed martial arts-vechter die de sport in ongenade verlaat. Al jarenlang heeft ze geen geluk meer in de sport en is ze vol van woede en rancune. In ruil voor een ondergronds gevecht wordt haar een leven in Octagon beloofd, maar haar leven neemt een vreemde wending als plots haar zoon, die ze als baby heeft afgestaan, voor de deur staat. Bruised is een glorieus verhaal over een vechter die zichzelf naar de overwinning vecht, zowel binnen als buiten de ring.

Naast Berry zijn er ook rollen voor Shamier Anderson, Stephen McKinley Henderson en Adan Canto. Het scenario is geschreven door nieuwkomer Michelle Rosenfarb.

Bruised is vanaf 24 november te zien op Netflix.

Bruised (2020)
6.1
Jackie "Justice", een aan lager wal geraakte MMA-vechtster, is gefaald in het enige waar ze ooit in heeft uitgeblonken, namelijk vechten.
Beeld: Still 'Bruised' via Netflix/John Baer
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixBruised (2020)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws