Hugh Jackman helemaal klaar met Wolverine

Hugh Jackman helemaal klaar met Wolverine

Na de recente introductie van het Multiversum in het Marvel Cinematic Universe en de geruchten over het terugbrengen van voormalig Spider-Man-acteurs in de nieuwe Spider-Man-film, hopen fans dat ook andere acteurs uit eerdere Marvel-films hun debuut in het Marvel Cinematic Universe maken. Hugh Jackmans Wolverine is een van de favorieten die de fans graag terug zouden zien. Jackman brak onlangs in een interview echter de harten van de Marvel-fans door te zeggen dat deze droom niet uit zal komen.

Jackman was te gast in Jake Hamiltons show Jake's Takes om zijn nieuwe film Reminiscence (2021) te bespreken. Hamilton wilde naast de details over deze nieuwe film ook graag de Marvel-geruchten bespreken, maar kreeg een teleurstellend antwoord:

Het feit dat ik dit van jou hoor en er geen bericht in mijn inbox zit van Kevin Feige, betekent dat het waarschijnlijk niet op tafel ligt. Nog voordat we aan de opnames van Logan begonnen, wist ik dat dit de laatste keer zou zijn en dat hielp echt! Ik heb er nog een laatste keer het beste van gemaakt. Het is een personage dat me nauw aan het hart ligt, maar het is nu klaar.

Hugh Jackman

Een maand geleden verscheen er een foto van Jackman met Feige, vlak nadat Jackman een tekening van Wolverine deelde. Dit zorgde voor veel hoop en enthousiasme bij de fans, maar als we Jackman moeten geloven, was dit dus puur toeval.

Beeld: Still 'X-Men: The Last Stand' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen CelebritiesX2 (2003)X-Men (2000)X-Men: The Last Stand (2006)X-Men Origins: Wolverine (2009)The Wolverine (2013)Logan (2017)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws