Marvel deelt spectaculaire eerste teasertrailer van 'Spider-Man: No Way Home'

Marvel deelt spectaculaire eerste teasertrailer van 'Spider-Man: No Way Home'

Het is eindelijk zo ver: de eerste teasertrailer van Spider-Man: No Way Home (2021) is nu te zien! In drie minuten krijgen we een eerste indruk van de nieuwe film en wordt er ook al een deel van de lang geheim gebleven verhaallijn onthuld.

De laatste keer dat we Peter Parker troffen, zag het er voor hem niet zo best uit. Zijn zorgvuldig geheimgehouden identiteit was niet langer geheim en hij werd bovendien beschuldigd van moord. In No Way Home gaat onze hoofdpersoon op zoek naar een manier om die problemen in één keer op te lossen. Daarvoor vraagt hij hulp van Doctor Strange, maar of dat nou zo'n goed idee was…

Bekijk de langverwachte trailer hier:

Tom Holland en Zendaya keren natuurlijk terug in de hoofdrollen, en krijgen daarbij gezelschap van onder andere Benedict Cumberbatch, die de rol van Doctor Strange op zich neemt. Alfred Molina keert terug als Doctor Octopus en Jamie Foxx zal Electro spelen. Er gaan ook geruchten dat Tobey Maguire en Andrew Garfield meespelen als hun eigen versies van Spider-Man, maar daar zien ze in de trailer nog niks van terug.

Spider-Man: No Way Home (2021)
8.3
Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

Spider-Man: No Way Home is geregisseerd door Jon Watts en zal vanaf donderdag 16 december 2021 in de bioscoop te zien zijn.

Beeld: Still 'Spider-Man: Far from Home' via NBCUniversal
Tekst: Marvel Entertainment

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws