Apple TV+ deelt trailer van seizoen 2 van 'The Morning Show' met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon

Apple TV+ deelt trailer van seizoen 2 van 'The Morning Show' met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon
25 augustus 2021 om 17:07

Het nieuwe seizoen van The Morning Show (2019– ) komt eraan! Vanaf volgende maand kunnen we weer genieten van de perikelen achter de schermen van de grote nieuwsshow waarmee talloze Amerikanen iedere ochtend opstaan.

In het eerste seizoen zagen we hoe journaliste Alex Levy het populaire nieuwsprogramma The Morning Show met verve presenteerde, totdat haar partner Mitch Kessler wordt ontslagen vanwege seksueel wangedrag. Levy moet vechten voor haar baan en haar reputatie. Alsof dat nog niet erg genoeg is, duikt er ook nog een concurrent op: de ambiteuze aspirant-journalist Bradley Jackson.

In het nieuwe seizoen smeekt de zenderbaas Alex om terug te komen als het gezicht van de show, om daarmee het programma te redden. Maar dat gaat niet zonder vallen en opstaan… Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen hier:

The Morning Show wordt gemaakt door bedenkers Kerry Ehrin en Jay Carson en was een van de allereerste series die op de streamingdienst van Apple te zien was. Naast Aniston en Witherspoon spelen onder andere ook Steve Carell, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Billy Crudup en Bel Powley hoofdrollen in de serie.

The Morning Show (2019– )
8.4
Een kijkje achter de schermen van het leven van de mensen die Amerika helpen 's ochtends wakker te worden, waarbij de unieke uitdagingen worden onderzocht voor de mannen en vrouwen die dit dagelijkse televisie-ritueel uitvoeren.

Het eerste seizoen van The Morning Show is nu te zien op Apple TV+. De eerste aflevering van het tweede seizoen verschijnt daar op 17 september. Het volledige aanbod van Apple TV+ vind je hier.

Beeld: Still 'The Morning Show' via TMDb
Tekst: Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Apple TV+The Morning Show (2019– )

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws