Vanavond op tv: sequel 'Deadpool 2' met Ryan Reynolds

Vanavond op tv: sequel 'Deadpool 2' met Ryan Reynolds
26 mei 2020 om 17:53

Elke dag lichten we de beste film op tv voor je uit, waardoor het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de superheldenfilm Deadpool 2 (2018) van David Leitch. De film is het vervolg op Deadpool (2016), de tv-filmtip van gisteren, met wederom Ryan Reynolds in de hoofdrol.

In Deadpool 2 worstelt Wade Wilson, een misvormde cafetariakok, om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden na het overleven van een bijna fatale runderaanval. Dit alles terwijl hij ook nog moet leren omgaan met smaakverlies. Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade de strijd aan met ninja's, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Terwijl hij ondertussen de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken.

Bekijk hier de trailer van Deadpool 2:

Deadpool 2 is vanavond om 20.30 uur te zien op Veronica. Heb je Deadpool 2 al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv.

De film was een echte kaskraker. Tijdens het openingsweekend bracht Deadpool 2 ruim 301 miljoen dollar op, wat toen de 25e beste opbrengst tijdens een openingsweekend van een film in de bioscopen aller tijden was.

Deadpool 2 (2018)
7.7
Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, worstelt Wade Wilson, een misvormde cafetariakok, om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden - terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met smaakverlies.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Deadpool 2' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsDeadpool 2 (2018)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten