Vervolg op Bowie's 'Labyrinth' in de maak

Vervolg op Bowie's 'Labyrinth' in de maak
27 mei 2020 om 10:26

Volgens Deadline is er een vervolg op de jaren 80-klassieker Labyrinth (1986) in de maak. Het vervolg van de film van Jim Henson en David Bowie zal worden geregisseerd door de regisseur van Doctor Strange (2016) Scott Derickson, geschreven worden door Maggie Levin en Lisa Henson en Brian Henson zullen namens The Jim Henson Company de film produceren.

De cultklassieker uit 1986, met Bowie in de hoofdrol als kabouterkoning die graag baby's in de lucht gooit, gaat al drie decennia mee en heeft een immer trouwe schare fans. En Toby Froud, de gestolen baby die in de film de hoofdrol speelt, is inmiddels zelf poppenspeler en bouwt ook zijn eigen poppen.

Labyrinth (1986)
7.4
De tiener Sarah (Jennifer Connelly) moet voor de zoveelste maal alleen op haar kleine broertje Toby (Toby Froud) passen, wanneer haar ouders op stap zijn.

The Hollywood Reporter kondigde in 2016 al aan dat er een reboot van de film in de maak zou zijn, maar de details waren onduidelijk en het bleef lang stil. Maar inmiddels is het hoge woord eruit: er komt een vervolg. Hoe dat eruit zal zien zonder David Bowie himself? Niemand weet het. Maar maak je maar alvast klaar voor een magic dance:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Labyrinth' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsLabyrinth (1986)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten