Winactie 'Skyscraper' met Dwayne Johnson

Win een prijzenpakket!


9 juli 2018 om 08:44
Winactie 'Skyscraper' met Dwayne Johnson

In Skyscraper houdt Will Ford (Dwayne Johnson), een voormalig leider van een FBI-gijzelaarsreddingsteam en oorlogsveteraan, zich bezig met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

Skyscraper is vanaf donderdag 12 juli in de Nederlandse bioscopen te zien. Onderaan deze pagina lees je hoe je vrijkaarten kunt winnen!

Prijzenpakket winnen

Winactie

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om kans te maken op twee bioscoopkaarten, een t-shirt en een waterfles van Skyscraper! We verloten vijf prijzenpakketten. Laat onderaan de pagina weten waarom jij graag zou willen winnen en wie weet kun jij binnenkort genieten van deze film!

De actie loopt t/m 15 juli, de winnaars krijgen hierna bericht van ons.

Deze winactie is afgelopen, het is niet meer mogelijk deel te nemen. We nemen zo snel mogelijk contact op met de winnaars!

ReactiesMeer nieuwsberichten en winacties

Bekijk meer recente nieuwsberichten

Laatste recensies

Lees meer recensies…

Films op tv de komende dagen