Netflix deelt de trailer van horrorfilm 'There's Someone Inside Your House' van maker 'The Conjuring'

Netflix deelt de trailer van horrorfilm 'There's Someone Inside Your House' van maker 'The Conjuring'
13 september 2021 om 16:44

Netflix zit al volop in de horrorsfeer voor Halloween. Na de trailer van horrorserie Midnight Mass (2021) is het nu de beurt aan There's Someone Inside Your House (2021). In de eerste spannende trailer zien we hoe een gemaskerde moordenaar onheil aanricht.

De moordenaar heeft niet zomaar een masker op, de maskers die hij draagt, lijken op het gezicht van zijn slachtoffers en hij onthult hiermee publiekelijk hun donkerste geheimen. De middelbare scholiere Makani (Sydney Park) en de rest van de eindexamenklas van haar nieuwe school zijn het doelwit.

Bekijk hier de trailer van There's Someone Inside Your House:

De horrorfilm is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephanie Perkins en wordt geregisseerd door Patrick Brice. De hoofdrollen worden gespeeld door Théodore Pellerin, Asjha Cooper, Dale Whibley, Jesse LaTourette, Diego Josef, en Sydney Park, die we ook kennen als Cyndie in The Walking Dead (2010– ) en die onlangs was te zien in Netflix-film Moxie (2021). James Wan, producent en regisseur van het Conjuring-universum, produceert de film samen met de producent van Stranger Things (2016– ).

Afbeelding via Netflix / David Bukach
Afbeelding via Netflix / David Bukach

There's Someone Inside Your House is vanaf 6 oktober te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht. Of bekijk onze Top 100 beste horrorfilms op Netflix.

There's Someone Inside Your House (2021)
7.0
Een middelbare scholiere (Sydney Park) en de rest van de eindexamenklas van haar nieuwe school zijn het doelwit van een gemaskerde moordenaar die hun donkerste geheimen aan de wereld wil prijsgeven.
Beeld: Still 'There's Someone Inside Your House' via Netflix / David Bukach
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThere's Someone Inside Your House (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws