Agent 007 heeft twee nieuwe collega's in 'No Time To Die', exclusieve introductievideo nu te zien

Agent 007 heeft twee nieuwe collega's in 'No Time To Die', exclusieve introductievideo nu te zien

Het heeft even geduurd, maar inmiddels kunnen we wel stellen dat No Time to Die (2021) nu echt bijna te zien is. Om ons nog even bij de les te houden in de laatste weken voor de première, deelden de producenten van de film een kleine featurette. In de video worden we voorgesteld aan de personages van Ana de Armas en Lashana Lynch, twee nieuwe special agents.

In de nieuwe film heeft agent 007 zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan als meneer Bond, op Jamaica. Die rust is echter van korte duur en wordt abrupt onderbroken wanneer CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om te helpen bij een belangrijke klus. Bond moet een ontvoerde wetenschapper bevrijden, maar dat blijkt veel lastiger dan gedacht. Tijdens de missie stuit Bond op een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Gelukkig hoeft hij deze ingewikkelde klus niet in zijn eentje te klaren: hij krijgt hulp van special agents Nomi en Paloma. De twee worden in onderstaande video aan ons voorgesteld:

De hoofdrol van Bond wordt in No Time to Die natuurlijk gespeeld door Daniel Craig. Naast Craig, de Armas en Lynch spelen onder andere ook Rami Malek, Léa Seydoux, Ralph Fiennes en Christoph Waltz mee in de film. De regie was in handen van Cary Joji Fukunaga. De film zou eigenlijk in april 2020 al uitkomen, maar werd door de pandemie een aantal keer uitgesteld.

No Time to Die (2021)
7.4
In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.

No Time to Die is vanaf donderdag 30 september in de bioscoop te zien.

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsNo Time to Die (2021)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws