Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week
18 september 2021 om 14:08

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast het nieuwe seizoen van Sex Education (2019– ) is nu ook seizoen 3 van Final Space (2018–2021) te zien. Daarnaast voegt Netflix de eerste afleveringen toe van Jugando con Fuego Latino (2021– ), ook wel Too Hot to Handle Latino. In de lijst hieronder tonen we je de deze beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.3

  Sex Education (2019– )

  Seizoen 3, 8 afleveringen
  Kijk op Netflix • Een onervaren tiener die nog bij zijn moeder woont die seksuologe is, gaat samenwerken met een slimme, opstandige klasgenoot op de middelbare school om een eigen sekstherapiepraktijk te beginnen.
 2. 8.3
  Kijk op Netflix • In 'Final Space' beginnen een astronaut genaamd Gary en zijn planeetvernietigende sidekick Mooncake aan een reeks reizen door de ruimte om achter het mysterie van 'Final Space' te komen, het laatste punt in het universum, als het daadwerkelijk bestaat.
 3. 8.2

  Squid Game (2021)

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Netflix • 456 deelnemers zetten hun levens op het spel voor de winst van 45,6 miljard in de prijzenpot. Wie faalt, sterft.
 4. 7.6
  Kijk op Netflix • De joviale comedian Jack Whitehall en zijn stijve vader Michael maken reizen naar vreemde landen om hun band te versterken.
 5. 7.4

  Nailed It! (2018– )

  Seizoen 6, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • In 'Nailed It!' gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer een nieuwe aflevering van onderstaande series.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws