Nieuw op Netflix: de 15 beste films van deze week

Nieuw op Netflix: de 15 beste films van deze week
17 september 2021 om 14:15

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de tien beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Zo is vanaf deze week de sportdocu Schumacher (2021) te zien en verscheen de Franse misdaadthriller BAC Nord (2020). Daarnaast is de waargebeurde oorlogsfilm A Call to Spy (2019) nu te zien op Netflix, net als actiefilm Skyscraper (2018) met Dwayne Johnson.

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 8.0
  Kijk op Netflix • 1823. Diep in de Amerikaanse wildernis wordt jager Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) voor dood achtergelaten door John Fitzgerald (Tom Hardy), een onbetrouwbaar lid van zijn gezelschap.
 2. 7.7
  Kijk op Netflix • Een voormalig bodyguard (Denzel Washington) krijgt de taak een meisje (Dakota Fanning) te beschermen als Mexico geteisterd wordt door kidnappings.
 3. 7.7
  Kijk op Netflix • De Nederlandse Alex Pitstra, geboren als Karim Alexander Ben Hassen, is 25 als hij een brief van zijn Tunesische vader krijgt die hij sinds zijn kinderjaren niet meer gezien heeft:
 4. 7.6
  Kijk op Netflix • In het Engelse dorpje Wall gaat een jongeman, Tristan (Charlie Cox), op een tocht om het hart van zijn geliefde Victoria (Sienna Miller) te veroveren.
 5. 7.5
  Kijk op Netflix • Een documentaire over het leven van de beroemde raceheld Michael Schumacher waarin zijn naasten aan het woord komen over zijn leven en carrière.
 6. 7.5
  Kijk op Netflix • Met ‘Western Stars’, het eerste studioalbum van Springsteen in vijf jaar, slaat de legendarische singersongwriter een nieuwe weg in, waarbij hij echter zijn roots niet vergeet.
 7. 7.3
  Kijk op Netflix • Agenten Kay (Tommy Lee Jones) en Jay (Will Smith) zijn lid van een geheime organisatie die in het leven is geroepen om de buitenaardse wezens op aarde in de gaten te houden.
 8. 7.3
  Kijk op Netflix • Highschool basketball coach Ken Carter krijgt veel kritiek op zijn manier van coachen. Hij laat zijn hele team een contract tekenen dat eisen stelt aan hun schoolprestaties.
 9. 6.9
  Kijk op Netflix • Huurmoordenaar Chev Chelios (Jason Statham) ontdekt dat hij door zijn rivaal Verona is vergiftigd met 'The Beijing Cocktail', nadat deze merkte dat Chev zijn baas zou hebben vermoord.
 10. 6.9
  Kijk op Netflix • De thriller speelt zich af in de buitenwijken van Marseille, die worden geteisterd door misdaad. Een politiebrigade past hier extreme en moreel twijfelachtige middelen toe om de statistieken van arrestaties en drugsvangsten te verbeteren.
 11. 6.8
  Kijk op Netflix • Violet, Klaus en Sunny Baudelaire zijn drie intelligente kinderen die te horen krijgen dat hun ouders zijn omgekomen in een brand, en dat ze hen een enorm fortuin hebben achtergelaten die ze pas mogen hebben als het laatste kind oud genoeg is.
 12. 6.6
  Kijk op Netflix • Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog richt Churchill de geheime Special Operations Executive op, een organisatie waarvoor vrouwen getraind worden als spionnen.
 13. 6.4
  Kijk op Netflix • De dochter van een senator wordt van school ontvoerd door één van haar leraren. Uit bewondering voor de reputatie van forensisch psycholoog Alex Cross (Morgan Freeman) neemt de ontvoerder contact met hem op.
 14. 5.8
  Kijk op Netflix • Will Ford (Dwayne Johnson) is een voormalig leider van een FBI-gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers.
 15. 5.8
  Kijk op Netflix • Wanneer Alex (Winslow Fegley), een jongen die geobsedeerd is door enge verhalen, door een boze heks (Krysten Ritter) in haar magische appartement wordt opgesloten en elke avond een eng verhaal moet vertellen om in leven te blijven, werkt hij samen met een andere gevangene, Yasmin (Lidya Jewett), om een manier te vinden om te ontsnappen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws