Netflix kondigt releasedatum aan van 'True Story' met Kevin Hart en Wesley Snipes

Netflix kondigt releasedatum aan van 'True Story' met Kevin Hart en Wesley Snipes
17 september 2021 om 16:09

In True Story (2021) volgen we Kid, een komiek die tijdens zijn tour een tussenstop maakt in zijn thuisstad Philadelphia. De tussenstop loopt anders dan verwacht en na een avond met zijn oudere broer, Carlton, dreigt alles wat Kid tot nu toe opgebouwd heeft in elkaar te storten. True Story is vanaf deze herfst te zien op Netflix.

Kevin Hart zal de rol van Kid spelen en we zullen Wesley Snipes zien als zijn broer Carlton. Het karakter Kid is gebaseerd op acteur Harts eigen leven. Naast de hoofdrol neemt hij ook de regie op zich. Dit is de eerste keer dat Hart te zien zal zijn in een serie. Daarnaast zijn er rollen voor Tawny Newsome, Will Catlett, Paul Adelstein, Ash Santos, John Ales, Chris Diamantopoulos, Lauren London en Billy Zane. Newsome zal te zien zijn als Billie, een komedieschrijver, die werkt voor de komiek. Adelstein speelt Kids manager en Monyca is te zien als Kids ex; de twee hebben samen een kind en kunnen het gelukkig nog goed met elkaar vinden. Ales, Diamantopoulos en Zane spelen drie broers die deel uitmaken van een hechte familie die geen grenzen kent.

True Story is geschreven door Eric Newman die de serie ook produceert. Stephen William, bekend van Watchmen (2019) en Lost (2004–2010), zal de eerste vier afleveringen regisseren. De laatste vier afleveringen worden geregisseerd door Hanelle Culpepper, bekend van Star Trek: Picard (2020– ).

True Story is vanaf 24 november te zien op Netflix.

True Story (2021)
Kid (Kevin Hart) is een wereldberoemde komiek en filmster die ermee worstelt een blijvende indruk achter te laten in de industrie.
Beeld: Still 'True Story' via Netflix/ Adam Rose
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixTrue Story (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws