Netflix komt opnieuw met een k-drama: 'Reflection of You'

Netflix komt opnieuw met een k-drama: 'Reflection of You'
18 september 2021 om 11:01

Het ziet er naar uit dat we deze herfst uitgebreid kunnen genieten van de vele k-dramas die Netflix aanbiedt. Na Yeonmo (2021– ) en My Name (2021) voegt Netflix nu ook Reflection of You toe aan hun Zuid-Koreaanse aanbod. De serie over een succesvolle kunstenares en schrijfster, is vanaf volgende maand te zien op Netflix.

Hee Joo is opgegroeid in een gezin dat het niet breed had, maar dat heeft haar carrière niet geremd, ze is uitgegroeid tot een succesvolle kunstenares en essayist. Ondanks haar successen heeft Hee Joo het gevoel dat het in haar leven aan zinvolheid ontbreekt. Net op het juiste moment ontmoet ze Had Won, een jonge vrouw die haar enorm aan zichzelf doet denken. Ondanks Had Wons afkomst, kan ze toch iets van haar leven maken.

Reflection of You wordt de 14e Zuid-Koreaanse Netflix Original en is geregisseerd door Im Hyun Wook. Het scenario is geschreven door Yoo Bo Ra. De serie bestaat uit 16 afleveringen die helaas niet allemaal tegelijk op de streamingdienst verschijnen. We zullen dus af en toe even, wachtend op de volgende aflevering, in spanning moeten blijven. Gelukkig zijn het wel behoorlijk lange afleveringen van ruim een uur lang, dus het wachten zal niet voor niets zijn.

Reflection of You is vanaf 13 oktober te zien op Netflix. De laatste aflevering verschijnt op 2 december.

Beeld: Still 'Reflection of You' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws