Derde seizoen 'The Movies That Made Us' binnenkort op Netflix

Derde seizoen 'The Movies That Made Us' binnenkort op Netflix
18 september 2021 om 12:06

The Movies That Made Us (2019– ) verscheen in de herfst van 2019 voor het eerst op Netflix. In de serie komen de filmmakers van de meest iconische producties tot nu toe aan het woord. De streamingdienst is nog lang niet uitgepraat over de grootste films uit de geschiedenis en er zijn nog zoveel titels niet aanbod gekomen. Daarom verschijnt er volgende maand een derde seizoen.

In dit nieuwe seizoen zullen er speciaal voor Halloween enkele van de meest indrukwekkende horrorfilms besproken worden. Zo is er een aflevering vol met informatie over James Camerons Aliens (1986) en een andere aflevering over A Nightmare on Elm Street (1984), geregisseerd door Wes Craven. Verder kunnen we nog een keer bibberen bij de bespreking van Friday the 13th (1980) van Sean S. Cunningham en John Carpenters Halloween (1978). Gelukkig is er ook nog wat te lachen, want er is ook tijd voor Coming to America (1988) van John Landis, waarvan onlangs een tweede deel verscheen op Amazon Prime Video Coming 2 America (2021). Het lijkt erop dat Netflix ook aan Nederland gedacht heeft, want RoboCop (1987), geregisseerd door niemand minder dan Paul Verhoeven, krijgt ook een aflevering. Tot slot kunnen de kerstfilms ook deze winter natuurlijk niet uitblijven en sluiten we af met Elf (2003) en The Nightmare Before Christmas (1993).

Het derde seizoen van The Movies That Made Us is vanaf 12 oktober te zien op Netflix.

The Movies That Made Us (2019– )
7.8
Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten.
Beeld: Still 'The Movies That Made Us' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Movies That Made Us (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws