Apple TV+ deelt eerste trailer van sciencefictionfilm 'Finch' met Tom Hanks

Apple TV+ deelt eerste trailer van sciencefictionfilm 'Finch' met Tom Hanks
20 september 2021 om 15:47

De eerste trailer van de dystopische sciencefictionfilm Finch (2021) is nu te zien. Eerder dit jaar werd bekend dat de nieuwe film met Oscarwinnaar Tom Hanks de bioscopen zal overslaan en komend najaar meteen op Apple TV+ verschijnt. De streamingdienst deelt zojuist de kersverse eerste beelden.

De film gaat over Finch, een wetenschapper in de robotica die na een ingrijpende natuurramp een van de weinige overlevenden is. In het puin dat overblijft ontdekt hij een hond, die zijn beste vriend wordt. Samen bouwen ze een klein bestaan op in de verwoeste wereld, waar hun leven gewoon doorgaat. Finch bouwt zelf een robot, die hij leert lopen, praten en auto rijden. Het doel? De robot zal straks, als hij er zelf niet meer is, voor zijn geliefde hond kunnen zorgen.

Kijk de trailer van Finch hier:

De regie van de film was in handen van Miguel Sapochnik, een van de regisseurs van hitserie Game of Thrones (2011–2019). Sapochnik maakte eerder ook de sciencefictionfilm Repo Men (2010) en werkte ook mee aan A Life Less Ordinary (1997) en Trainspotting (1996). Hanks vertolkt, zoals gezegd, de hoofdrol in Finch. Daarnaast spelen ook Caleb Landry Jones, Samira Wiley, Laura Harrier en Jon Donahue mee in het sciencefictiondrama.

Finch (2021)
Op een post-apocalyptische aarde leert een robot, gebouwd om het leven van de geliefde hond van zijn stervende schepper te beschermen, over leven, liefde, vriendschap en wat het betekent om mens te zijn.

Finch is vanaf 5 november te zien op Apple TV+. Het volledige aanbod van Apple TV+ vind je hier.

Beeld: Still 'Finch' via TMDb
Tekst: Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Apple TV+Finch (2021)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws