Netflix verlengt romantische dramaserie 'Virgin River' met een vierde én vijfde seizoen

Netflix verlengt romantische dramaserie 'Virgin River' met een vierde én vijfde seizoen
20 september 2021 om 17:48

Veel fans vermoedden het al een tijdje, maar de geruchten kunnen nu eindelijk worden bevestigd: er komt een vierde seizoen van Virgin River (2019– ). En dat niet alleen! Vandaag werd namelijk ook aangekondigd dat de serie ook nog een vijfde seizoen krijgt.

Dat betekent dat er in totaal 20 nieuwe afleveringen aankomen. Dat Netflix zo'n grote bestelling van een serie doet, is best bijzonder. Dat gebeurt namelijk niet zo vaak, en meestal alleen bij echt grote serie. Maar de laatste twee seizoenen van Virgin River hebben het dan ook goed gedaan en werden overal ter wereld veel bekeken.

Er valt ook nog een hoop te vertellen in het Virgin River-universum. Het derde seizoen van de show bevatte onder andere een begrafenis, een scheiding, een verwoestende brand én een orkaan, een nieuwe liefde en een spannende cliffhanger. Dat belooft veel goeds voor de nieuwe twee seizoenen.

Virgin River wordt ontwikkeld door Sue Tenney op basis van de populaire romans van Robyn Carr. Het verhaal draait om een verpleegster, gespeeld door Breckenridge, die verhuist naar het afgelegen Californische stadje Virgin River en ontdekt dat het leven daar lang niet zo eenvoudig is als ze had verwacht. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth, Lauren Hammersley, Grayson Gurnsey, Sarah Dugdale, Zibby Allen, Marco Grazzini, Tim Matheson, Annette O'Toole en Chase Petriw.

Virgin River (2019– )
7.4
Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...

De eerste drie seizoenen van Virgin River zijn nu te zien op Netflix. Wanneer seizoen vier en vijf volgen is nog niet duidelijk. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Virgin River' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixVirgin River (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws