Nieuw op Netflix: seizoen 2 van hartverwarmende realityserie 'Love on the Spectrum'

Nieuw op Netflix: seizoen 2 van hartverwarmende realityserie 'Love on the Spectrum'
21 september 2021 om 11:44

Het Australische Love on the Spectrum (2019– ) is terug! Vanaf vandaag is het nieuwe seizoen van de geliefde datingshow voor mensen met een vorm van autisme te zien op Netflix, en wordt weer een liefdevolle, hartverwarmende show.

In Love on the Spectrum volgen we een aantal singles die op zoek zijn naar de ware liefde in de onvoorspelbare wereld van daten, versieren en verkering. Hoewel die zaken voor iedereen lastig kunnen zijn, komen daar met autisme nog extra uitdagingen bij kijken. Ook dat aspect laat de serie goed zien.

In tegenstelling tot bij veel andere realityseries, is de toon in Love on the Spectrum heel positief en ontstaan er een hoop mooie dingen. In de nieuwe afleveringen kunnen we zelfs een heuse bruiloft verwachten. Het tweede seizoen van de serie bestaat uit zes afleveringen en is net als het eerste seizoen gemaakt door Karina Holden en Cian O'Clery.

Love on the Spectrum (2019– )
8.6
Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

De twee seizoenen van Love on the Spectrum zijn nu te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Love on the Spectrum' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixLove on the Spectrum (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws