De Misfits komen in opstand in de trailer van Nederlandse Netflix-serie 'Misfit: De Serie'

De Misfits komen in opstand in de trailer van Nederlandse Netflix-serie 'Misfit: De Serie'
21 september 2021 om 12:18

Misfit: De Serie (2021– ), het vervolg op de Misfit-filmreeks, verschijnt volgende maand op Netflix. De streamingdienst onthult vandaag eindelijk de eerste trailer.

De bekende vriendengroep gaat een fantastisch jaar tegemoet, want ze werken samen aan een musical. Terwijl ze druk bezig zijn met de voorbereidingen, krijgen ze te horen dat de musical onverwachts wordt verboden. De nieuwe schooldirectrice Agnes, gespeeld door Georgina Verbaan, ziet niets in alle zang en dans en wil dat de focus ligt op discipline, hoge cijfers en heel veel studeren. Maar dat pikken de vrienden niet. Samen werken ze in het geheim door aan de musical om het nieuwe schoolsysteem te saboteren. Lukt het de vriendengroep om hun droommusical op te voeren en hun school terug te krijgen? En wie is de mol in de groep die hun plannen doorverteld aan schoolhoofd Agnes?

Bekijk hier de trailer van Misfit: De Serie:

De hoofdrollen worden gespeeld door Djamila, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Bente Fokkens, Jill Schirnhofer en Nienke van Dijk, Georgina Verbaan, Britt Scholte, Noah de Nooij, Simone Giel, Vincent Visser en Eliyha Altena.

Misfit: De Serie bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 16 oktober wereldwijd te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die volgende maand op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Misfit: De Serie (2021– )
Vriendengroep De Misfits werkt aan een musical, maar terwijl ze druk bezig zijn met het maken van muziek en het verzinnen van de choreografieën, krijgen ze te horen dat de musical onverwachts wordt verboden.
Beeld: Still 'Misfit: De Serie' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sMisfit: De Serie (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws