'Undercover'-sterren Elise Schaap en Frank Lammers genomineerd voor Televizier-Ster

'Undercover'-sterren Elise Schaap en Frank Lammers genomineerd voor Televizier-Ster
21 september 2021 om 13:04

Undercover-koppel Elise Schaap en Frank Lammers, voor velen beter bekend als Ferry en Daniëlle Bouman, zijn beiden genomineerd voor een Televizier-Ster in de categorie Acteur/Actrice 2021.

Omdat er geen aparte categorieën meer bestaan voor mannen en vrouwen, nemen collega's Schaap en Lammers het tegen elkaar op in dezelfde categorie. Samen gaan ze tevens de strijd aan met Angela Schijf, die ook is genomineerd.

Schaap is al even bekend met het Gouden Televizier-Ring Gala door haar winst vorig jaar en het jaar daarvoor. Ze was dit jaar niet alleen te zien als Daniëlle in de populaire Netflix-serie, ook kroop ze opnieuw in haar rol voor de film Ferry (2021) en was ze te zien in Nieuw Zeer (2020).

Voor Lammers is dit zijn eerste nominatie. Hij speelde dit jaar de hoofdrol in Ferry op Netflix en was daarnaast te zien in Herrie in Huize Gerri (2021). Binnenkort schittert hij weer naast Schaap in seizoen 3 van Undercover, waar nu de eerste beelden van zijn te zien.

Genomineerde Schijf kennen we door haar rol in Flikken Maastricht (2007– ) en Meisje van Plezier (2017–2020). Het Gouden Televizier-Ring Gala is 14 oktober live te bekijken op NPO 1. RTL Boulevard ging vandaag bij de genomineerden langs om hen te feliciteren.

Beeld: Still 'Undercover' via Netflix / NyklyN
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixUndercover (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws