Zweedse Netflix-serie 'Young Royals' verlengd met een tweede seizoen

Zweedse Netflix-serie 'Young Royals' verlengd met een tweede seizoen
22 september 2021 om 15:49

De cast van Young Royals (2021– ) heeft goed nieuws: de Zweedse serie mag van Netflix verder met een tweede seizoen. In een nieuwe video maken ze zelf het goede nieuws bekend.

"Bedankt dat jullie genoten van het verhaal," aldus Wilhelm-acteur Edvin Ryding. "We hebben goed nieuws voor jullie, er komt een tweede seizoen van Young Royals!" Ook castleden Frida Argento, Omar Rudberg, Nikita Uggla en Malte Gårdinger komen voorbij in de video.

In Young Royals komt prins Wilhelm (Edvin Ryding) aan op de prestigieuze kostschool Hillerska, waar hij eindelijk de kans krijgt om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen - maar wanneer hij onverwachts de volgende in lijn voor de troon wordt, wordt zijn dilemma nog groter en moet hij een keuze maken: liefde of plicht.

Het eerste seizoen van Young Royals is nu te zien op Netflix. Het tweede seizoen zal ergens in 2022 verschijnen; een precieze releasedatum is nu nog niet bekend.

Young Royals (2021– )
8.6
Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil.
Beeld: Still 'Young Royals' via Netflix / Johan Paulin
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixYoung Royals (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws