De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix
22 september 2021 om 15:12

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week is de gloednieuwe spotdocu Schumacher (2021) bovenaan de lijst te vinden, over F1-legende Michael Schumacher. Daarnaast is ook de Franse misdaadthriller BAC Nord (2020) gelijk erg populair, net als de wat oudere actiefilm Man on Fire (2004). Nieuw in de top 10 zijn daarnaast Skyscraper (2018) en Tată mută munții (2021).

In de lijst van populairste series op Netflix behaalt deze week Sex Education (2019– ) de eerste plaats door de komst van het derde seizoen. De hitserie met Asa Butterfield wordt op de hielen gezeten door de gloednieuwe Zuid-Koreaanse serie Squid Game (2021), over 456 deelnemers die hun leven riskeren in een mysterieus overlevingsspel. Daarnaast worden de series Lucifer (2016–2021), La casa de papel (2017– ) en Chesapeake Shores (2016– ) nog steeds heel goed bekeken.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.5
  Kijk op Netflix • Een documentaire over het leven van de beroemde raceheld Michael Schumacher waarin zijn naasten aan het woord komen over zijn leven en carrière.
 2. 6.9
  Kijk op Netflix • De thriller speelt zich af in de buitenwijken van Marseille, die worden geteisterd door misdaad. Een politiebrigade past hier extreme en moreel twijfelachtige middelen toe om de statistieken van arrestaties en drugsvangsten te verbeteren.
 3. 7.7
  Kijk op Netflix • Een voormalig bodyguard (Denzel Washington) krijgt de taak een meisje (Dakota Fanning) te beschermen als Mexico geteisterd wordt door kidnappings.
 4. 5.8
  Kijk op Netflix • Will Ford (Dwayne Johnson) is een voormalig leider van een FBI-gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers.
 5. 5.5
  Kijk op Netflix • Wanneer zijn zoon vermist raakt tijdens een sneeuwwandeling in de bergen, zal een gepensioneerde inlichtingenofficier niets uit de weg gaan - en alles riskeren - om hem te vinden.
 6. 6.2
  Kijk op Netflix • Kate is een vrouwelijke huurmoordenaar die vergiftigd wordt, waardoor ze nog maar kort te leven heeft. Met nog 24 uur leven op de teller heeft ze slechts een doel voor ogen.
 7. 6.6
  Kijk op Netflix • Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog richt Churchill de geheime Special Operations Executive op, een organisatie waarvoor vrouwen getraind worden als spionnen.
 8. 5.6
  Kijk op Netflix • Firedrake, een jonge draak, bundelt zijn krachten met zijn beste vriend Sorrell en de weesjongen Ben. Ze beginnen aan een reis die hen over de Himalaya zal brengen.
 9. 7.3
  Kijk op Netflix • Highschool basketball coach Ken Carter krijgt veel kritiek op zijn manier van coachen. Hij laat zijn hele team een contract tekenen dat eisen stelt aan hun schoolprestaties.
 10. 6.9
  Kijk op Netflix • Huurmoordenaar Chev Chelios (Jason Statham) ontdekt dat hij door zijn rivaal Verona is vergiftigd met 'The Beijing Cocktail', nadat deze merkte dat Chev zijn baas zou hebben vermoord.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 8.3
  Kijk op Netflix • Een onervaren tiener die nog bij zijn moeder woont die seksuologe is, gaat samenwerken met een slimme, opstandige klasgenoot op de middelbare school om een eigen sekstherapiepraktijk te beginnen.
 2. 8.1
  Kijk op Netflix • 456 deelnemers zetten hun levens op het spel voor de winst van 45,6 miljard in de prijzenpot. Wie faalt, sterft.
 3. 8.1
  Kijk op Netflix • Lucifer is verveeld en ongelukkig en doet daarom afstand van zijn positie als tegenstander van God en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker.
 4. 8.2
  Kijk op Netflix • In 'La casa de papel' (Money Heist) sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje.
 5. 7.5
  Kijk op Netflix • Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.
 6. 7.8
  Kijk op Netflix • In 'Good Girls’ orkestreren drie voorstedelijke moeders een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden.
 7. 7.2
  Kijk op Netflix • 'Clickbait' gaat over Nick Brewer die er alle schijn van heeft de perfecte gezinsman te zijn totdat hij plotseling ontvoerd wordt en er kanten van zijn persoonlijkheid ontdekt worden die zijn naasten nog niet kennen.
 8. 7.6
  Kijk op Netflix • 'Chicago Med' laat het wel en wee zien van de spoedeisende hulp van het Gaffney Chicago Medical Center. De doctoren, verplegers en andere werknemers krijgen te maken met de moeilijkste medische zaken in het beste traumaziekenhuis van de stad.
 9. 8.0
  Kijk op Netflix • De serie 'Turning Point: 9/11 and the War on Terror' brengt de terreuraanslagen van 9/11 onverbloemd in beeld, van Al-Qaida's opkomst in de jaren 80 tot de felle reactie van Amerika in binnen- en buitenland.
 10. 6.1
  Kijk op Netflix • Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws