Queen of Pop bevestigt: Florence Pugh op shortlist om Madonna te spelen in biopic

Queen of Pop bevestigt: Florence Pugh op shortlist om Madonna te spelen in biopic
25 september 2021 om 17:03

de afgelopen jaren is actrice Florence Pugh uitgegroeid tot een van de meest populaire actrices van nu. Pugh is te zien in films als Midsommar (2019), Little Women (2019) en voegde zich ook bij de Marvel-familie als het zusje van Black Widow in de gelijknamige film, Black Widow (2021). Nu maakt ze opnieuw kans op een belangrijke rol en wel die van The Queen of Pop in een biopic, Untitled Madonna Biopic, over niemand minder dan Madonna.

De biopic over Madonna is al enige tijd onderweg, maar helaas wil de productie maar niet vlotten. Schrijfster Diablo Cody zou het project sturen, maar haakte af nadat zij en Madonna andere ideeën bleken te hebben over het eindresultaat. Inmiddels is Cody vervangen door Erin Wilson die het scenario samen met de zangeres zal schrijven. De film belicht voornamelijk de jongere jaren van Madonna en zal vertellen over de tijd dat de zangeres aan haar carrière timmerde in New York. Pugh wordt nu al enige tijd in verband gebracht met de film, maar ook Paris Jackson, de dochter van de King of Pop Michael Jackson, wordt genoemd. De laatste tijd lijkt het er echter steeds meer op dat het toch Pugh zal worden. Zeker nu Madonna zelf bevestigd heeft dat Pugh een van de kanshebbers is. Veder voegt ze daaraan toe over de voorbereidingen:

Het is een lang en moeizaam proces, maar het is ook therapeutisch.

Madonna

Pugh zelf reageerde een tijdje geleden al enthousiast over het feit dat haar naam genoemd zou zijn, maar liet ook weten nog van niets te weten. Voor nu is er verder helaas amper iets bekend over het project, maar de pre-productie is in ieder geval begonnen.

Untitled Madonna Biopic
Biopic over het leven van The Queen of Pop. De film gaat voornamelijk over Madonna's jonge jaren in New York.
Beeld: Still 'Madonna: Rebel Heart Tour' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsUntitled Madonna Biopic

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws