'Tiger King'-ster Carole Baskin heeft weinig vertrouwen in seizoen 2

'Tiger King'-ster Carole Baskin heeft weinig vertrouwen in seizoen 2
25 september 2021 om 15:11

Afgelopen donderdag verschenen de eerste beelden van het tweede seizoen van Tiger King (2020). Ster van de serie Carole Baskin is niet erg te spreken over de documentairemakers van Tiger King seizoen 2. Dit laat de tijgerverzorgster weten in een interview met Variety.

In 2020 verscheen Tiger King voor het eerst op Netflix. Het kostte de makers maar liefst vijf jaar om de serie in elkaar te zetten. Gelukkig was het niet voor niets, want de serie werd wereldwijd een enorme hit. Netflix hoopt op hetzelfde voor het vervolgseizoen. Baskin echter, heeft forse kritiek op de makers.

Ik wist dat er weer gefilmd werd, maar ik had niet gedacht dat het zo snel afgerond zou zijn. Na het eerste seizoen hebben regisseurs Rebecca Chaiklin en Eric Goode geprobeerd de lucht te klaren, maar ik heb ze gezegd geen contact meer met mij op te nemen, want het resultaat was anders dan wat we afgesproken hadden. Ik kan ze geen echte documentairemakers noemen, uiteindelijk is Tiger King een banale realityserie geworden

Baskin verwacht dat ze net als na de release van het eerste seizoen, weer door een vervelende periode zal moeten gaan zodra de serie op Netflix verschijnt, omdat ze vreest dat het publiek opnieuw misleid zal worden door de makers.

Still 'Tiger King' via Netflix
Still 'Tiger King' via Netflix

Ik zal opnieuw veel tijd moeten spenderen aan het uitleggen hoe iedereen misleid is. Dat betekent dat ik de serie zelf wel zal móeten volgen. Zoals Mark Twain zei: 'een leugen verspreidt zich sneller dan de waarheid, simpelweg omdat men dol is op sappige leugens'.

Al met al heeft Baskin weinig vertrouwen in het tweede seizoen. De releasedatum hiervan is vooralsnog niet bekend.

Tiger King (2020)
7.5
Deze docuserie werpt een licht op fokprogramma's voor grote katachtigen in een bizarre onderwereld vol excentriekelingen die te gek zijn om te geloven.
Beeld: Still 'Tiger King' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixTiger King (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws