Netflix onthult langverwachte eerste teaser van 'Vikings: Valhalla'

Netflix onthult langverwachte eerste teaser van 'Vikings: Valhalla'
25 september 2021 om 20:28

Tijdens het wereldwijde TUDUM-event van Netflix wordt ook een eerste kijkje gegeven in Vikings: Valhalla (2021), de spin-offserie van Vikings (2013–2020). Hierin maken we kennis met Leif Eriksson (Sam Corlett), een jonge man die geboren is in IJsland en opgegroeide in Groenland.

Vikings: Valhalla speelt zich 100 jaar na de gebeurtenissen van de originele serie af. Viking Leif Eriksson is een jonge man die is geboren in IJsland en opgroeide in Groenland. Hij is onderdeel van een nieuwe generatie Vikingen die ver van het thuisland zijn opgegroeid en geen ervaring hebben met overvallen plegen.

Bekijk hier de eerste clip van Vikings: Valhalla:

Netflix heeft veel vertrouwen in de spin-off en bestelde al drie seizoenen van Vikings: Valhalla. In totaal komen dus 24 afleveringen onze kant op. Het eerste seizoen is inmiddels volledig opgenomen en nu vinden de eerste voorbereidingen voor seizoen 3 plaats. Het script van seizoen 2 is ook al klaar.

Afbeelding via Netflix / Bernard Walsh
Afbeelding via Netflix / Bernard Walsh
Afbeelding via Netflix / Bernard Walsh
Afbeelding via Netflix / Bernard Walsh

Eerder tijdens het TUDUM-event werden ook al de eerste beelden gedeeld van Ozark (2017– ) seizoen 4, zagen we de eerste clip van La casa de papel (2017– ) seizoen 5B en werd een nieuwe teaser onthuld van Stranger Things (2016– ) seizoen 4. Ook verlengde Netflix hitserie Sex Education (2019– ) met een vierde seizoen. Tot slot bracht de streamingdienst een eerste clip van Bridgerton (2020– ) seizoen 2.

Vikings: Valhalla is vanaf 2022 te zien op Netflix. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend.

Vikings: Valhalla (2021)
'Vikings Valhalla' begint 100 jaar na de gebeurtenissen van de originele serie 'Vikings'. Leif Eriksson is een jonge man die geboren is in IJsland en opgegroeid is in Groenland.
Beeld: Still 'Vikings: Valhalla' via Netflix / Bernard Walsh
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sVikings: Valhalla (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws