FilmVandaag.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2021

FilmVandaag.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2021
2 oktober 2021 om 10:10

Voor het eerst is FilmVandaag.nl genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Media, TV & Film. Help jij ons op weg naar de winst? Tot en met 17 november kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen.

De jaarlijkse uitreiking wordt georganiseerd door business-platform Emerce en marktonderzoeksbureau Multiscope. Samen nomineren zij jaarlijks twaalf websites in elk van de 40 verschillende categorieën. Per categorie komen er na de stemming twee winnaars uit de bus: de site met de hoogste score en die met de meeste stemmen.

Stemmen op FilmVandaag.nl

Vorig jaar won Simpel met 500.000 stemmen als overall winnaar. Dit jaar zou dat zomaar FilmVandaag.nl kunnen zijn. Je stem uitbrengen doe je via deze link. Onder de stemmers verloten Emerce en Multiscope tevens een Sonos PLAY:5 draadloze speaker, een Bol.com-cadeaukaart of een weekend in een viersterrenhotel.

De genomineerden kun je beoordelen op basis van ontwerp, inhoud en navigatie. Ook wordt gevraagd hoe waarschijnlijk het is dat je de website aanbeveelt bij een vriend, familielid of collega. Vergeet vervolgens niet je stem te activeren via de mail die je hierna ontvangt!

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen

Lees ook:

Meer algemeen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws