Eerste trailer van Justine Batemans dramafilm 'Violet' met Olivia Munn nu te zien

Eerste trailer van Justine Batemans dramafilm 'Violet' met Olivia Munn nu te zien

De trailer van Violet (2020), de eerste speelfilm van Justine Bateman, is nu te zien. De dramafilm ging afgelopen voorjaar in première op het SXSW-festival en verschijnt dit najaar voor het grote publiek.

De hoofdrol in de film wordt gespeeld door Olivia Munn. Haar personage Violet Calder heeft ontzettend veel last van zelfkritiek. De stem in haar hoofd is meedogenloos: "Je bent een freak. Je haar is vies. Je bent een baby. Je stinkt. Wees geen trut. Je bent niets. Je bent een loser. Je bent zo egoïstisch."

De neerbuigende opmerkingen zorgen ervoor dat ze beslissingen neemt op basis van angst en weerhouden haar van het professionele, persoonlijke en romantische leven waar ze van droomt. Omdat ze niet weet hoe ze net als haar jeugdvriend Red een leven zonder zoveel onzekerheden kan leiden, beseft Violet dat ze geen andere keuze heeft. Alles moet anders, maar dat is zo ongeveer het engste wat ze ooit gedaan heeft. Bekijk de trailer van de film hier:

De stem in Violets hoofd wordt ingesproken door Justin Theroux, en Red wordt vertolkt door Luke Bracey. Daarnaast spelen ook Erica Ash, Dennis Boutsikaris, Bonnie Bedelia, Zach Gordon, Rob Benedict, Todd Stashwick, en Laura San Giacomo mee in de film. De regie van Violet was, zoals gezegd, in handen van Justine Bateman en de film werd geproduceerd door Bateman, Michael D. Jones, Larry Hummel en Matt Paul.

Violet (2020)
5.8
Een filmontwikkelingsdirecteur beseft dat de 'leidende stem' in haar hoofd over alles tegen haar heeft gelogen.

Violet gaat eind oktober in première in de Verenigde Staten, en zal vanaf november ook on demand beschikbaar zijn. Het is nog niet bekend waar of wanneer we de film in Nederland kunnen bekijken.

Beeld: Poster 'Violet' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's FilmsViolet (2020)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws