Vanaf nu ook series op FilmVandaag!

Alle informatie over je favoriete series


9 november 2018 om 13:55
Vanaf nu ook series op FilmVandaag!

Dit jaar bestaat FilmVandaag.nl 10 jaar en dat vonden wij meer dan genoeg reden voor de ontwikkeling van een compleet nieuw onderdeel: series! De populariteit van series is de laatste jaren – mede door de komst van Netflix naar Nederland – enorm toegenomen. We spelen al een tijdje met het idee dit onderdeel toe te voegen aan de website, zodat ons platform nóg completer is. De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt en we presenteren met trots het resultaat: je kunt vanaf nu ook je favoriete series vinden op FilmVandaag.nl!

Wat is nieuw?

Deze informatie kun je vanaf nu vinden over series, zodat je je dit najaar absoluut niet hoeft te vervelen:

  • Je kunt via de zoekbalk bovenaan de website zoeken in alle series (op dit moment zijn dat er ruim 2700).
  • Via onze compleet vernieuwde zoek- en filterpagina kun je uitgebreid zoeken in alle series. Je kunt de series filteren, bijvoorbeeld op 'te zien op Netflix', op genre of op IMDb-score, zodat je nog makkelijker series uit kunt kiezen. Dit onderdeel is ook direct beschikbaar voor films.
  • Op de detailpagina van elke serie vind je de belangrijkste informatie van de serie, zoals een omschrijving, de genres, het aantal seizoenen, de makers, de cast en de trailer. Is een serie te zien op Netflix? Dan kun je vanaf de seriepagina eenvoudig doorklikken naar Netflix om de serie meteen te starten.
  • We houden alle Netflix-gegevens bij van series, op deze pagina kun je zoeken in het volledige aanbod van series op Netflix in Nederland.
  • De vertrouwde toplijsten zijn nu ook beschikbaar voor series. Naast de algemene top 100 beste series zijn er toplijsten binnen elk genre. Uiteraard hebben we ook toplijsten gemaakt van de beste series op Netflix (en ook die zijn per genre te bekijken).
  • Via je watchlist en gezien-lijst kun je bijhouden welke series je nog graag wil zien en welke series je al gezien hebt. Om deze lijsten te kunnen gebruiken heb je een account nodig, aanmelden is gratis. Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om de gezien-lijst per aflevering of seizoen te gebruiken.

Series

In de komende maanden kun je verschillende uitbreidingen verwachten. We werken elke dag met ons team aan het bijhouden en toevoegen van informatie, maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je ergens verkeerde informatie tegenkomt of dat de serie die je zoekt niet te vinden is. Laat het ons weten, dan lossen we het voor je op!

Welke functies zie jij graag?

We hebben ervoor proberen te zorgen de belangrijkste functionaliteiten nu al beschikbaar te maken, maar er valt nog veel uit te breiden. Welke functionaliteiten zie jij graag? Mis je bijvoorbeeld de 'vergelijkbare series' op de seriepagina, of zou je graag gedetailleerde informatie per seizoen of aflevering bekijken? Via ons contactformulier (of onderaan deze pagina) kun je aangeven welke uitbreidingen jij graag zou zien.

Veel film- en serieplezier!

Top 100 beste series Beste series op Netflix Alle series

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Algemeen

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten