'Black Widow' vanaf vandaag zonder bijbetaling te zien op Disney+

'Black Widow' vanaf vandaag zonder bijbetaling te zien op Disney+

Scarlett Johansson is vanaf vandaag voor alle abonnees van Disney+ te bekijken in Black Widow (2021). Er is nu geen VIP-betaling meer nodig om de Marvel-film te zien.

Samen met Florence Pugh, Rachel Weisz, William Hurt en David Harbour vertolkt Johansson het oorsprongsverhaal van Black Widow, ook wel Natasha Romanoff. Ze confronteert haar duistere verleden als ze wordt achtervolgd door een kracht die niets uit de weg gaat om haar ten val te brengen, en ze moet afrekenen met haar verleden als spionne en de gebroken relaties die ze achterliet lang voor ze Avenger werd.

Bekijk hier de trailer van Black Widow:

Tussen Johansson en Disney ontstond onlangs enige ophef omdat de actrice het niet eens zou zijn met de manier waarop de film op dezelfde dag als de bioscooprelease op Disney+ kwam. Ze zou hierdoor veel winst zijn misgelopen en haar was dan ook beloofd dat de film exclusief in de bios zou verschijnen. De twee zijn inmiddels tot een schikking gekomen.

Black Widow is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Black Widow (2021)
6.7
Kijk op Disney+ • Vanaf haar geboorte is Natasha Romanoff toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente.
Beeld: Still 'Black Widow' via Filmdepot / Disney

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsBlack Widow (2021)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws