Netflix start met verkoop van 'Squid Game'-merchandise

Netflix start met verkoop van 'Squid Game'-merchandise

Nu blijkt dat de Zuid-Koreaanse serie Squid Game (2021– ) zo immens populair is, wil Netflix dat succes omzetten in iets concreets. De streamingdienst start daarom met de verkoop van Squid Game-merchandise. Welk nummer kies jij voor op je shirt?

Via de online shop van Netflix zijn een aantal shirts te vinden met iconische afbeelding vanuit de serie, zoals de spellen die de kandidaten moesten spelen of van de kleurrijke gangen waar ze telkens doorheen moesten. Ook zijn shirts te verkrijgen met het logo van de serie.

Schermafbeelding van Netflix.shop
Schermafbeelding van Netflix.shop

Daarnaast biedt Netflix de mogelijkheid om bij bepaalde shirts het eigen nummer te kiezen. Kies jij voor 456 of toch voor 001? De shirts zijn bijna identiek aan de outfits van de kandidaten in Squid Game, die vaak volledig onder het bloed kwamen te zitten.

Helaas verkoopt Netflix (nog) niet de opvallende groene tracksuits of de roze overalls van de werknemers. Verwacht wordt dat deze outfits veel gedragen zullen worden tijdens Halloween, maar dan dus zelfgemaakt of verkocht door een onofficiële verkoper.

De eigen shop van Netflix lanceerde afgelopen zomer. Ook is er merchandise te vinden van series als Sex Education (2019– ), The Witcher (2019– ) en Lupin (2020– ).

Squid Game (2021– )
8.0
Kijk op Netflix • 456 deelnemers zetten hun levens op het spel voor de winst van 45,6 miljard in de prijzenpot. Wie faalt, sterft.
Beeld: Still 'Squid Game' via Netflix / Youngkyu Park
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen Series Video on demand NetflixSquid Game (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws